Banaan
havermout
pannenkoekjes

Banaan havermout pannenkoekjes

2 personen (8 pannenkoekjes)
25 minuten

Boost je ontbijt met fruitkracht. Deze verrrrrrrukkelijke pannenkoekjes zijn in een handomdraai klaar.

Ingrediënten

Garnering

Benodigdheden

Bereiding:

Stap 1
Alle ingrediënten, behalve de roomboter, kunnen tegelijk met elkaar in de blender. De Fast Fruit banana slices kunnen bevroren worden toegevoegd. Als alles in de blender zit mix je het geheel tot een glad beslag. Laat even rusten.

Stap 2
Verwarm een koekenpan op het vuur en laat een klontje roomboter in de pan smelten. Zorg dat de pan goed heet is voordat je het beslag erin doet.

Stap 3
Gebruik de soeplepel om kleine hoopjes van het beslag in de pan te scheppen.
Dit lukt het beste door maximaal 2 kleine hoopjes per keer in de pan te scheppen, zodat je 2 pannenkoekjes per keer bakt.

Stap 4
Laat de havermoutpannenkoekjes rustig bakken op matig vuur. Wanneer de bovenkant droog is keer je de pannenkoekjes om met de spatel en bak je kort de andere kant. Herhaal dit totdat je beslag op is. Je haalt +/- 8 pannenkoekjes uit het beslag.

Stap 5
Ga ondertussen, tijdens het bakken van de pannenkoekjes, aan de slag met de garnering voor de pannenkoekjes.
Gebruik een schaaltje waar je 1 eetlepel met gepelde pistachenootjes in doet. Gebruik vervolgens de achterkant van de lepel om de pistachenootjes fijn te stampen. Deze pistachenootjes strooi je in stap 7 over de stapel pannenkoekjes heen.

Stap 6
Voor de garnering pak je nu de 2 aardbeien. 1 aardbei snijd je doormidden in de lengte en de andere gaat in zijn geheel op de bovenkant van de stapel pannenkoekjes bij stap 7.

Stap 7
Pak de borden om je lekkere stapel pannenkoekjes op te serveren. Maak hierop een mooie stapel van je gebakken pannenkoekjes. Garneer de stapel pannenkoekjes met de gestampte pistachenootjes en de 2 aardbeien.
Maak het helemaal af door als allerlaatste een lekkere scheut maplesiroop overheen te gieten. Eet smakelijk!