IJsjes…Daar kunnen we geen genoeg van krijgen! Verrassend met kokoswater of yoghurt.
Ingrediënten voor: 2 mango papaya pitaya ijsjes met kokoswater + 1 blueberry ijsje met kokoswaterIJSJE 1
Schep 1 eetlepel van het Fast Fruit Mango, Papaya, Pitaya in het ijsvormpje, vul dit af met kokoswater en sluit het vormpje af. Herhaal dit voor het tweede ijsje.
IJSJE 2
Schep 1 eetlepel van het Fast Fruit Blueberries in het ijsvormpje, vul dit af met kokoswater en sluit het vormpje af.
De ijsjes met kokoswater zijn gemaakt, leg ze in de vriezer.
IJSJE 3
Doe 1 eetlepel van het Fast Fruit Mango, Papaya, Pitaya in de blender en mix het tot een smeuïge massa. Vul het ijsvormpje met deze smeuïge massa tot 3/4 e en vul het aan met yoghurt, sluit het vormpje af.
IJSJE 4
Schep 1 eetlepel van het Fast Fruit Blueberries in het ijsvormpje, vul dit met de yoghurt en 1 eetlepel honing. Gebruik het sushistokje om de yoghurt en honing beter te verdelen zodat het hele vormpje, ook bij de blueberries, volledig gevuld is. Herhaal dit voor het tweede ijsje.
De ijsjes met yoghurt zijn gemaakt, leg ze in de vriezer.
Stap 5
Laat alle ijsjes minimaal 3 uur in de vriezer liggen. Haal ze eruit wanneer je zin hebt en geniet van deze gezonde en lekkere verkoeling!